Lue nämä Käyttöehdot (”Ehdot”, ”Käyttöehdot”) huolellisesti ennen verkkosivustomme (”Palvelu”) käyttämistä, jonka ylläpitäjä on Serenity Ubud Villas (”me”, ”meidän” tai ”meidät”).

Palvelun käyttö edellyttää näiden Ehtojen hyväksymistä ja noudattamista. Nämä Ehdot koskevat kaikkia vierailijoita, käyttäjiä ja muita, jotka haluavat käyttää Palvelua.

Käyttämällä Palvelua hyväksyt nämä Ehdot. Jos et hyväksy jotain näiden Ehtojen osaa, sinulla ei ole lupaa käyttää Palvelua.

1. Verkkokaupan ehdot

Hyväksymällä nämä Ehdot vakuutat, että olet täysi-ikäinen asuinvaltiossa tai -maakunnassa tai että olet täysi-ikäinen asuinvaltiossa tai -maakunnassa ja olet antanut meille suostumuksesi sallia alaikäisten huollettaviesi käyttää tätä sivustoa.

Et saa käyttää tuotteitamme laittomiin tai luvattomiin tarkoituksiin, etkä saa rikkoa lainkäyttöalueesi lakeja (mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, tekijänoikeuslait) Palvelun käytön yhteydessä.

2. Yleiset ehdot

Pidätämme oikeuden kieltäytyä palvelun tarjoamisesta kenelle tahansa mistä tahansa syystä milloin tahansa.

Ymmärrät, että sisältösi (luottokorttitietoja lukuun ottamatta) voidaan siirtää salaamattomana ja että se voi sisältää (a) lähetysten kautta useiden verkkojen kautta; ja (b) muutoksia, joiden avulla voidaan täyttää ja mukautua verkkojen tai laitteiden liitäntävaatimuksiin. Luottokorttitiedot salataan aina verkkojen kautta siirrettäessä.

3. Tietojen tarkkuus, täydellisyys ja ajantasaisuus

Emme ole vastuussa, jos tämän sivuston tiedot eivät ole tarkkoja, täydellisiä tai ajantasaisia. Tämän sivuston materiaali on tarkoitettu vain yleisiin tiedotustarkoituksiin, eikä sitä tule luottaa tai käyttää ainoana perustana päätöksentekoon ilman ensisijaisen, tarkemman, täydellisemmän tai ajantasaisemman tiedon lähteen kuulemista. Tämän sivuston materiaaliin luottaminen tapahtuu omalla vastuullasi.

4. Palvelun ja hintojen muutokset

Tuotteidemme hinnat voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Pidätämme oikeuden milloin tahansa muuttaa tai lopettaa Palvelun (tai sen osan tai sisällön) ilman erillistä ilmoitusta. Emme ole vastuussa sinulle tai kolmannelle osapuolelle mistään muutoksesta, hintamuutoksesta, keskeytyksestä tai Palvelun lopettamisesta.

5. Tuotteet tai palvelut

Tietyt tuotteet tai palvelut saattavat olla saatavilla vain verkossa verkkosivuston kautta. Nämä tuotteet tai palvelut voivat olla saatavilla rajoitetusti ja niitä koskee palautus- tai vaihto-oikeus vain Palautuskäytäntömme mukaisesti.

6. Palautukset ja vaihdot

Katso Palautuskäytäntömme tietoja palautuksista ja vaihdoista.

7. Henkilötiedot

Henkilötietojen antaminen kaupan kautta on tietosuojakäytäntömme mukaista.

8. Sovellettava laki

Nämä Ehdot tulee tulkita ja soveltaa US lainsäädännön mukaisesti riippumatta sen lainvalintasäännöksistä.

9. Käyttöehtojen muutokset

Pidätämme oikeuden omalla harkinnallamme päivittää, muuttaa tai korvata näiden Käyttöehtojen osia julkaisemalla päivityksiä ja muutoksia verkkosivustollamme. Sinun on säännöllisesti tarkistettava verkkosivustomme muutoksia varten. Jatkuva käyttö tai pääsy verkkosivustollemme tai Palveluun näiden Käyttöehtojen muutosten julkaisemisen jälkeen tarkoittaa niiden hyväksymistä.

10. Yhteystiedot

Kysymykset Käyttöehdoista tulee lähettää meille osoitteeseen service@https://www.serenityubudvillas.com.