Serenity Ubud Villas ymmärtää, että monipuoliset turvalliset ja kätevät maksutavat ovat välttämättömiä asiakkaillemme ympäri maailmaa. Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle saumattoman ja miellyttävän ostokokemuksen, mikä tarkoittaa, että maksuprosessin on oltava mahdollisimman helppoa. Alta löydät kaiken tarvitsemasi tiedon hyväksymistämme maksutavoista.

1. Hyväksytyt maksutavat

Hyväksymme seuraavat maksutavat kätevyytesi vuoksi:

– Suurimmat luotto- ja pankkikortit (Visa, MasterCard, American Express, Discover)
– PayPal
– Apple Pay
– Google Pay

2. Turvallisuus

Otamme henkilökohtaisten ja taloudellisten tietojesi turvallisuuden erittäin vakavasti. Kaikki verkkosivustollamme tehdyt transaktiot suojataan SSL-salaustekniikalla (Secure Socket Layer). Tämä takaa, että maksutietosi siirretään turvallisesti ja salataan estämään luvaton pääsy.

3. Valuutanmuunnos

Kaikki hinnat verkkosivustollamme esitetään EUR. Jos ostat toisesta maasta, lopullinen summa, joka veloitetaan maksutavaltasi, saattaa vaihdella valuuttakurssien ja mahdollisten pankkisi perimien maksujen vuoksi. Suosittelemme tarkistamaan pankistasi tai kortinmyöntäjältäsi ajantasaiset muuntokurssit ja mahdolliset lisämaksut.

4. Maksujen käsittely

Maksusi käsitellään heti oston suorittamisen jälkeen. Varmista, että annat tarkat maksutiedot välttääksesi tilauksesi käsittelyyn liittyviä viivästyksiä. Jos maksussasi ilmenee ongelmia, asiakastukitiimimme ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse ongelman ratkaisemiseksi.

5. Palautukset ja palautukset

Jos sinun tarvitsee pyytää palautusta tai palauttaa tuote, tutustu palautus- ja hyvityskäytäntöömme saadaksesi yksityiskohtaisia tietoja etenemisestä.

Tarjoamalla asiakkaillemme ympäri maailmaa monipuolisia turvallisia ja käteviä maksutapoja toivomme tekevämme online-ostokokemuksestasi entistä miellyttävämmän. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita maksutavoistamme tai maksuprosessista. Hyvää shoppailua!