Me Serenity Ubud Villas pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme mahdollisimman hyvän ostokokemuksen. Ymmärrämme kuitenkin, että joskus voi olla tarpeen palauttaa tai vaihtaa tuote. Helpottaaksemme tätä prosessia olemme luoneet seuraavan palautus- ja vaihtokäytännön. Lue tämä käytäntö huolellisesti ennen kuin aloitat palautuksen tai vaihdon.

1. Palautus- ja vaihtoaika

Sinulla on 30 päivää vastaanottopäivästä palauttaa tai vaihtaa tuote. Huomaa, että emme voi käsitellä palautuksia tai vaihtoja tuotteille, jotka on vastaanotettu yli 30 päivää toimituspäivän jälkeen.

2. Palautus- ja vaihtoehtoisuus

Ollaksesi oikeutettu palautukseen tai vaihtoon, tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossaan, käyttämätön, pesemätön ja kaikkien alkuperäisten etikettien tulee olla kiinnitettynä. Emme hyväksy palautuksia tai vaihtoja tuotteille, jotka on muokattu, vahingoitettu tai joilla on merkkejä käytöstä.

Seuraavia tuotteita ei voi palauttaa tai vaihtaa:

– Lahjakortit
– Alusvaatteet ja uimapuvut
– Räätälöidyt tai mittatilaustyönä tehdyt tuotteet
– Poistomyynnissä tai tarjouksessa olevat tuotteet

3. Kuinka aloittaa palautus tai vaihto

Aloittaaksesi palautuksen tai vaihdon, seuraa näitä ohjeita:

a. Ota yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme sähköpostitse tai puhelimitse ja anna tilausnumerosi sekä syy palautukselle tai vaihdolle.
b. Asiakaspalvelutiimimme antaa sinulle palautuslupaluvan (RMA) ja tarvittaessa palautuslähetysmerkinnän.
c. Pakkaa tuotteesi turvallisesti mukaan lukien alkuperäinen pakkaus, etiketit ja kaikki muut tilauksesi mukana tulleiden tuotteiden tai asiakirjojen lisätarvikkeet.
d. Kirjoita palautuslupaluvun numero selkeästi pakkaukseen ja kiinnitä palautuslähetysmerkintä, jos se annettiin.
e. Lähetä paketti palautusosoitteeseen, jonka asiakaspalvelutiimimme antoi sinulle.

4. Palautus- ja vaihtomenettely

Kun vastaanotamme palautetun tuotteen, tarkistamme sen varmistaaksemme, että se noudattaa pal autus- ja vaihtokäytäntöämme. Hyväksytyn palautuksen tai vaihdon jälkeen voimme joko palauttaa rahat tai lähettää uuden tuotteen, riippuen tilauksesi mukana tulleesta pyynnöstä.

5. Palautusten ja vaihtojen käsittelyaika

Kun vastaanotamme palautuksen tai vaihdon, käsittelemme sen mahdollisimman pian. Huomaa kuitenkin, että palautusten ja vaihtojen käsittelyaika voi vaihdella 3-5 työpäivästä riippuen.

6. Palautuksen ja vaihdon kustannukset

Palautuksen tai vaihdon kustannukset riippuvat syystä, miksi palautus tai vaihto tapahtuu. Jos palautus tai vaihto tapahtuu virheemme vuoksi, me korvaamme kaikki kustannukset. Muussa tapauksessa sinun on maksettava palautuksen tai vaihdon kustannukset.

7. Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisätietoja palautus- ja vaihtokäytännöstämme, ota yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme.