Yrityksessä Serenity Ubud Villas ymmärrämme nopean ja lu otettavan toimituksen tärkeyden asiakkaillemme ympäri maailmaa. Siksi olemme ylpeitä tarjotessamme ilmaisen toimituksen kaikille yli 60 € tilauksille riippumatta siitä, missä olet. Tavoitteenamme on tehdä ostokokemuksestasi mahdollisimman sujuva ja miellyttävä. Tässä on kaikki tarvitsemasi tiedot maailmanlaajuisesta toimitusprosessistamme.

1. Maailmanlaajuinen ilmainen toimitustarjous

Kaikki tilaukset, joiden kokonaisarvo on 60 € tai enemmän (ennen veroja ja kaikkien alennusten jälkeen), ovat oikeutettuja ilmaiseen toimitukseen. Tämä tarjous koskee asiakkaita kaikkialla maailmassa. Alle 60 € tilauksiin sovelletaan tavallisia toimituskuluja.

2. Toimitustavat

Teemme yhteistyötä suurten kansainvälisten kuriiripalvelujen kanssa varmistaaksemme tilaustesi luotettavan toimituksen. Kun tilauksesi on lähetetty, saat seurantanumeron sähköpostitse, jotta voit seurata toimituksen etenemistä.

3. Toimitusaikataulut

Ilmaisen toimituksen piiriin kuuluville tilauksille arvioitu toimitusaika on 15-30 päivää. Huomaa, että todellinen toimitusaika voi vaihdella alueesta ja muista tekijöistä, kuten tulliselvityksestä, säästä, pyhäpäivistä ja kuriiripalvelun tehokkuudesta.

4. Tilausten käsittelyaika

Pyrimme käsittelemään kaikki tilaukset 1-2 työpäivän kuluessa. Kun tilauksesi on lähetetty, saat vahvistussähköpostin seurantatietoinesi.

5. Tullimaksut ja verot

Huomaa, että kaikki kansainväliseen toimitukseen liittyvät tullimaksut, verot tai maksut ovat asiakkaan vastuulla. Suosittelemme, että otat yhteyttä paikalliseen tulliviranomaiseen mahdollisten maksujen selvittämiseksi.

6. Toimitusongelmat

Jos kohtaat ongelmia toimituksessasi, kuten viivästyneen tai puuttuvan paketin, ota yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa service@https://www.serenityubudvillas.com. Autamme mielellämme ratkaisemaan ongelman.