Me Serenity Ubud Villas olemme sitoutuneet suojaamaan asiakkaidemme henkilötietojen yksityisyyttä ja turvallisuutta. Tämä tietosuojakäytäntö kuvaa keräämiämme tietotyypit, miten käytämme niitä ja miten suojaamme henkilötietosi.

1. Keräämämme tiedot

Kun vierailet verkkosivustollamme tai teet ostoksen, voimme kerätä seuraavat tiedot:

– Henkilötiedot: kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi, postiosoitteesi, puhelinnumerosi ja maksutiedot.
– Ei-henkilökohtaiset tiedot: kuten IP-osoitteesi, selaimen tyyppi, käyttöjärjestelmä ja selauskäyttäytyminen verkkosivustollamme.

2. Kuinka käytämme tietojasi

Käytämme henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

– Käsitellä ja viimeistellä tilauksesi, mukaan lukien tilauksen tilan ja toimituksen vahvistamiseen liittyvien sähköpostiviestien lähettäminen.
– Kommunikoida kanssasi tilistäsi, tuotteistamme, palveluistamme ja kampanjoistamme.
– Mukauttaa ostokokemustasi, kuten näyttämällä sisältöä ki innostuksesi ja mieltymystesi perusteella.
– Parantaa verkkosivustoamme, tuotteitamme, palveluitamme ja markkinointiponnisteluja.
– Noudattaa lakisääteisiä vaatimuksia, valvoa käyttöehtojamme ja suojata yrityksemme ja asiakkaidemme oikeuksia ja omaisuutta.

Käytämme ei-henkilökohtaisia tietoja verkkosivustoliikenteen ja käyttäjäkäyttäytymisen analysoimiseksi, mikä auttaa meitä parantamaan verkkosivustoamme ja mukauttamaan sisältöämme paremmin asiakkaillemme.

3. Kuinka suojaamme tietosi

Otamme henkilötietojesi turvallisuuden erittäin vakavasti ja toteutamme useita turvatoimenpiteitä varmistaaksemme tietojesi turvallisuuden. Kaikki verkkosivustomme transaktiot suojataan Secure Socket Layer (SSL) -salaustekniikalla, joka varmistaa, että maksutietosi siirretään turvallisesti ja salattuna estäen luvattoman pääsyn.

Lisäksi säilytämme henkilötietosi turvallisilla palvelimilla ja rajoitamme pääsyn valtuutetuille henkilöille. Emme myy, vaihda tai vuokraa henkilötietojasi kolmansille osapuolille.

4. Kolmannen osapuolen palvelut

Voimme käyttää kolmannen osapuolen palveluntarjoajia auttamaan meitä liiketoiminnassamme ja verkkosivustollamme, kuten maksujen käsittelyssä tai sähköpostien lähettämisessä puolestamme. Nämä kolmannen osapuolen palveluntarjoajat pääsevät henkilötietoihisi vain suorittaakseen erityisiä tehtäviään ja ovat sopimuksella sitoutuneet suojaamaan yksityisyytesi ja tietojesi turvallisuuden.

5. Tietosuojakäytäntömme muutokset

Pidätämme oikeuden päivittää tai muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä milloin tahansa. Kaikki muutokset julkaistaan tällä sivulla, ja verkkosivustomme jatkuva käyttö merkitsee suostumustasi päivitettyyn tietosuojakäytäntöön.

6. Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita tietosuojakäytännöstämme tai henkilötietojesi käsittelystä, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin.

7. Lasten yksityisyys

Olemme sitoutuneet suojaamaan verkkosivustoamme käyttävien lasten yksityis yyttä. Emme tietoisesti kerää henkilötietoja alle 13-vuotiailta lapsilta lasten verkkoyksityisyyden suojelua koskevan lain (COPPA) ja muiden sovellettavien lakien mukaisesti. Jos huomaamme keränneemme henkilötietoja alle 13-vuotiaalta lapselta ilman vanhemman suostumusta, ryhdymme välittömästi toimenpiteisiin poistaaksemme tiedot.

Jos olet vanhempi tai huoltaja ja uskot, että lapsesi on antanut meille henkilötietoja ilman suostumustasi, ota yhteyttä meihin, niin teemme yhteistyötä kanssasi ongelman ratkaisemiseksi ja poistamaan tiedot rekistereistämme.

On tärkeää, että vanhemmat ja huoltajat valvovat lastensa verkkotoimintaa ja opettavat heille turvallisia verkkokäytäntöjä. Kehotamme sinua keskustelemaan tästä tietosuojakäytännöstä lastesi kanssa auttaaksesi heitä ymmärtämään henkilötietojensa suojaamisen tärkeyden verkossa.

Tarjoamalla kattavan tietosuojakäytännön pyrimme varmistamaan avoimen ja turvallisen ostokokemuksen kaikille asiakkaillemme.